Mini Regionala Cu Ocazia ``Portilor Deschise``

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Chiar daca nu am fost prezent la Tulcea[noi am facut test-drive la Bacau] tin sa-l felicit pe Andy pentru noua masina.Baftosule.

Comment

nu mai fiti suparati. fiecare a primit cate ceva. nu organizatorii aa facut listele cu cine, ce, sa primeasca. eu am primit ulei si un filtru de ulei iar cu aceasta mi-am scos benzina consumata pana acolo, chiar si mai mult...dar nu pentru aceasta m-am dus, ci pentru a ma revedea cu prieteni de pe forum si pentru a imi faci alti prieteni. iar pentru asa ceva trebuie activitate pe forum. am stat 1 ora in soare, bronzandu-ma pe ceafa cu urma de la lantul de argint , langa caldura degajata de gratare ca sa pot lua 15 mici. dar nu ma plang. eu am ramas peste noapte in tulcea, in satul Baltenii de sus la hotelul Wels de 4 stele. iar pretul cazarii nu a fost chiar ieftin...
      deci, efortul financiar depus de acest service a fost enorm, iar pe aceasta cale vreau sa multumesc STAR SERVICE TULCEA pentru tot ce a facut si lui SONYKEL si ceilalti baieti care au ajutat ca aceasta promovare a Daciei Duster sa aibe loc.
      Last edited by valeriuciprian; 18 April 2010, 20:31.
      sigpic

Comment

Toti galatenii au ajuns cu bine acasa. Suntem cu totii bine.
        Un eveniment memorabil! ... cum ne si asteptam sa fie!
        Felicitari si multumiri pentru Sony+Andy+Co, Star Service Tulcea, colegilor forumisti.
        Critici nu am. Totul a fost perfect!

Comment

Multumim!
          Ne cerem scuze ca nu a fost totul ok pentru cei prezenti, dar la urmatoarea vom sti din greselile facute pana acum ce e bine de facut.
          sigpic

Comment

dragi organizatori,nu luati inseama toate lucrurile rele ce se spun sau se vor spune!
            imi place mie o maxima a lui nicolae iorga,pe care o citez mereu"jignirea este declaratia infrangerii".
            v-am vazut ore in sir printre noi,incercand sa multumiti pe toti!
            dupa parerea mea, ati reusit cu mare succes si conteaza ca cel putin unul, in distinsa mea persoana(sic!),va felicita inca o data!
            sa aveti o saptamana extraordinara!
            Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
            Andreea Trifu

Comment

Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest eveniment,si am ramas placut impresiont de modul de organizare,ma bucur ca am avut ocazia sa fac cunostinta cu membrii cluburilor din celelalte judete pe care ii admir si ii repect,si am ramas surprins de cadourile oferite de STAR SERVICE TULCEA,carora le multumesc.
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Salutare...simt nevoia sa multumesc celor care au facut posibila aceasta ''ieseala'' Sony+Andy si restul populatiei ....se vor spune multe se va scrie mult..
                plusuri :
                - eveminentul in sine
                -Dusterul 4x4 testat offroad.. care este beton
                -mancarica si bauturica ok..
                -muzica
                -premiile
                -populatia cu care am impartit parcarea si care a fost foarte foarte de gasca
                minusuri:
                -putine locuri la food si putine persoane care au deservit plus coada era inerenta persoanelor si nesimtitilor care luau 10 eclere si mancau 2.
                -trebuia un om la intrare care sa dirijeze masinile
                -nesimtire din partea celor de la showroom la test drive m-au pus sa mai astept inca 20 de min sa fac test drive pentru ca venise cineva din partea sefului....
                -trebuiau ceva umbrele pentru zona food. asta ca idee.
                Cam atat legate de acest eveniment per total super ok Dusterul e beton merita banii...asa erau sceptici la in legatura cu Loganul si s-au convins pe parcurs...
                Per total super ok ....scz daca mesajul e prea mare.
                Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment

Personal ma bucur ca:
                  -am fost invitati la acest eveniment, iar membrii Logan Club Calarasi au onorat invitatia STAR SERVICE S.A.Tulcea si Logan Club Constanta!
                  -am reintalnit multi cunoscuti(lista e prea lunga!)
                  -am reusit sa mai cunosc personal forumisti cu activitate de ani de zile(citez cativa, fara suparare daca am omis pe cineva):VALERIUCIPRIAN,CRISTI_LCD, ANDY_X3M, GL_MMM, DAN GUTU, IASHCA, IAMAGI, LOGANU, BOGDAN_1984, YAKUZEL si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista,sufletistul SONYKEL!
                  -Organizarea foarte buna, mai ales la asa lume si atata popor, basca masinile acestora. Carcotasii n-au decat sa spuna ce vor!
                  -Sony, daca vrei neaparat sa zicem si de "rau" sa spunem ca muzica a fost cam tare
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

acelasi lucru vroiam sa`l zic si eu in legatura cu eclerele
                    eu nu inteleg un lucru , daca sunteti de exemplu 5 persoane la o masa , dece comandati 20 de eclere ?? doar ca sa fie , ca "e" moca ? eu asta nu am inteles.

Comment

• si eu vreau sa multumesc organizatorilor pt munca depusa si felicitari lui andy pt noroc, o merita

singura problema o am cu muzica, care a fost o leaca cam tare, cat despre eclere, era de asteptat, la inviere se calcau in picioare pt pasca, da pai pt mici bere si etc ...

pufy, ai un pup de la mine cum s-a promis
                      sigpicMy ride

Comment

• Am ajuns si noi pe la 3 azinoapte acasa iar acuma am reusit sa postez.. ca am ajuns de la intalnirea de la salina de la turda.

Pe plan general mi se pare ca a fost o reusita totala.
                        - Am apucat sa testez dusterul.. merge bine pe teren accidentat.. dar pe sosea nu imi place cum sta.
                        - Am primit si eu o sepcuta
                        - Mancarea.. o fost buna ) la rupea ca la tulcea nu am mai prins nimic
                        - Premiile o fost super, chiar nu ma asteptam.
                        - Ma bucur ca dusterul a ajuns pe maini bune

Aspecte negative...... Radarul care l-am prins pe drum, ma cam uscat de bani
                        Respectele mele pentru organizatori.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

• Am ajuns si noi acasa, ce sa zic.. un weekend de care eu si sotia o sa ne amintim mult timp...
                          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• De muzica am uitat si eu sa zic ca era prea "in blana", iar cand am ajuns in final la mici, am aflat ca erau "cu plata" ca iesea in pierdere patronu', si am cotizat. La drive-testul cu 4x4 s-au bagat in fata "cunostinte ale sefului", si "posibili cumparatori", asa ca n-am apucat sa testez decat 4x2, care m-a impresionat relativ placut, si m-as gandi la unul in loc de Logan Ph2 MCV. E mai frumusel, iar maronul metalizat de pe consola e chiar reusit, ma gandesc cum sa-l adaptez la niste usi si bord de Ph2....

Probabil faza cu premiile e de necontrolat pentru organizatori, dar gestul in sine este miraculos (au fost totusi o groaza de masini.....si uleiul ala sau cauciucurile nu-s chiar de colo), muzica de pe CD era mai buna ca aia live care efectiv te rupea la timpane (dar extrem de placuta si cu bun-gust). Mi-a placut ca s-a incercat o aranjare pe cluburi, si a aparut intr-un final o identitate a noastra, ca mandri posesori de Logan si Renault..
                            Last edited by razvanamza; 18 April 2010, 21:24.

Comment

• Negative: muzica prea tare si nemultumirile unora.
                              Pozitive: restul.
                              FOF-ule iti promit eu 10 eclere dar nu-mi mai bate co-organizatorul la cap cu intrebarile .

@Gusi e musai sa ne reintalnim dar in conditii mai "linistite" sa putem savura impreuna o bere si un pahar de vorba. Nu stiu cum dar trebuie.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• In primul rand multumiri organizatorilor pentru tot ce au facut si pentru ce ne-au oferit Ma bucur ca am venit, ca am vazut masini de prin tara live si ca am cunoscut oameni de pe forum. Plusuri sunt foarte multe, multumit de tot. Minusuri, ce s-a spus si mai sus, faza cu eclerele si ca muzica era cam tare, dar nimic peste ce sa nu trecem. Inca o data vreau sa multumesc pentru o zi minunata petrecuta intre prieteni

In primul rand multumiri organizatorilor pentru tot ce au facut si pentru ce ne-au oferit Ma bucur ca am venit, ca am vazut masini de prin tara live si ca am cunoscut oameni de pe forum. Plusuri sunt foarte multe, multumit de tot. Minusuri, ce s-a spus si mai sus, faza cu eclerele si ca muzica era cam tare, dar nimic peste ce sa nu trecem. Inca o data vreau sa multumesc pentru o zi minunata petrecuta intre prieteni
                                Last edited by CT 88 VMG; 18 April 2010, 21:50. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google